21 dupa-masa

Cred ca borcanul cu Nutella este singurul meu aliat momentan. Nu spun prieten penrtru ca va disparea si el la un moment dat. Stie sa indulceasca tot ce este amar inauntrul meu, sa unga orice lucru ruginit. Poate si mierea ar fi buna…dar este gretoasa.

Nu stiu cum de am reusit sa ajung in starea asta, dar sincer nici nu-mi pasa. Ma complac in starea asta desi stiu ca exista o scapare. Sau poate acea usa minuscula si sticla pe care scrie Drink me se afla in mintea mea. Pana la urma nu sunt Alice. Nimeni nu este Alice.

Cred ca am nevoie de hrana pentru suflet. Defapt, ce tampenii vorbesc? O am in biblioteca din fata mea. Cioran ma astepata dar nu sunt in stare sa ajug pe culmile disperarii. Totul devine mult prea deprimant…

—–

Cred ca ma reintorc la nutella si cautat casute pentru locul meu. Daca m-ar auzi acel cineva ca ma plang, din nou, probabil ca m-ar bate. :))

image

One thought on “21 dupa-masa

  1. nutella, vreau nutella
    sunt într-o stare din aia de lâncezeală și nu vreau să merg la facultate, n-am chef să citesc Marx și aș asculta muzică, aș citi, aș mânca bomboane cu ciocolată și mi-aș scoate capul pe fereastră să verific temperatura
    of.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s