Welcome Spring!!

M-am gandit ca ar fi cazul sa dau pe aici, mai ales ca nu am mai scris nimic mai bine de o luna si deja a inceput sa se astearna praful peste blogul meu. Nu am nimic important de zis pe aici, doar random things din viata de zi cu zi, ca sa nu mai spun ca in sfarsit a venit Primavara! Si nici nu a fost nevoie de un dans specific sau incantatii vechi si de demult. :)) Deja soarele pe cer, pasarelele canta si copacii mai au un pic si explodeaza in flori. Mda…si se apropie si bacul si eu inca sunt intr-un picior cu invatatul. Dar nu intru in capitolul asta acum, ma simt prea bine ca sa ma aleg cu vreo alta depresie.

Ce am mai facut eu? Am fost racita de nu m-am putut ridica din cap, am lenevit, am mai si invatat, am jucat rpg de mi-a iesit pe ochi, am si asteptat dupa partenerii de rpg sa-mi posteze (still waiting), am desenat,  am scris la povestea mea, m-am uitat la filme, anime-uri, am incercat sa citesc manga-uri, dar nu mi-a reusit. Zici ca toate manga-urile bune s-au termina. Nu mai gasesc nimic worthy to read, just stupid, oldfashioned subject, cu grafica de iti vine sa iti dai palmi si apoi vrei sa existe un buton pe tastatura -face palm- ca sa te plesneasca si ea.  Sau poate ca sunt atat de pretentioasa incat nu mai gasesc eu nimic bun, pe gustul meu. Dupa ce am terminat the amazing and gorgeous Deadman Wonderland, m-am apucat si de manga (deci totusi mai exista si chestii bune). Prea mult mi-a placut de Shiro ca sa nu citesc sa vad ce se intampla. Si ca tot veni vorba de ea, este singurul personaj feminin din toate chestiile pe care le-am vazut/citit care mi-a ajuns la inima si care chiar imi place. Poate si pentru ca este atat de twisted si…nu spun mai multe. O sa fac un post separat despre asta:))

La categoria filme am vazut The girl with the dragon tattoo and I was totally blown off by this movie!! It was WOW! Iubesc varianta americana a lui Lisbeth Salander, mult mai buna decat cea europeana si cu adevarat slaba. But again…voi discuta despre asta mai pe larg altadata.

La categoria carti…erhm…I was lazy….very lazy. Incerc sa termin primul volum de Sven Hassel  de nu stiu cat timp si nici acum nu am reusit. Dar o fac eu candva…vad eu cum. lol

Si ca tot am adus vorba de desene, sa v-o arat pe Shiro , pe care ieri am desenat-o si terminat-o.

Am incercat sa o umanizez cat am putut de mult. Este dragalasa si in varianta anime, dar mult mai mult imi place aici. Nu este printre cele mai grozave desene ale mele, mai ales ca parul ei mi-a dat ceva de lucru (geee…it’s hard to draw white  hair), dar cu un pic de tus negru si gri am rezolvat totul. Ce n-as da sa pot sa-mi desenez un corp ca al ei. :))  Ah da…si ca titlu pentru desenul asta (mi-a stat toata ziua pe creieri): – Cine a vazut anime-ul intelege. 😀

Sorry, little woodpecker, I’ve destroyed you[r nest]. 

Oricum o s-o mai desenez pe Shiro. I like her to much. ❤

Cam atat am facut eu in interesanta si palpitanta mea viata. :)) Si in incheiere, un cantec…superb ❤

So have a bloody happy spring!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s