Melodia saptamanii: Shiny Toy Guns – Ricochet

M-am tinut de promisiune si m-am intors dupa cinci zile in care am crezut ca e sfarsitul lumii. Se presupune ca primele zile de scoala sa fie lejere, sa discuti despre ce ai mai facut in timpul scolii, sa ti se spuna la ore despre ce o sa faceti anul acesta la materia respectiva etc. Dar nu! Anul acesta am inceput direct cu predat lectii si exercitii si recapitulat pentru niste teste care au aparut peste noapte. Cum naiba sa mai tin eu minte materia din clasa a 11a la FIECARE materie??? Aia sus pusi s-au gandit ca noi suntem un fel de roboti cu super memorie ca tin minte tot peste vara si care invatam peste vara ca doar deh…altceva mai bun nu avem de facut. Si acum stai si cauta in fiecare caiet teoria pe care o ai de repetat pentru test. Sa nu mai vorbim de regulile tampite introduse in scoala. 😐 Zici ca suntem la inchisoare, sub conducerea unui dictator.

Concluzia: in loc sa ma simt bine in prima saptamana de scoala, sunt cu nervii la pamant si toate astea m-au deprimat cumplit. Sa nu mai spun ca in fiecare ora auzim aceeasi predica despre bac si despre faptul ca trebuime sa invatam. Si-asa suntem stresati, nu trebuie sa ne mai spuna si altii. Oricum, invata cine vrea. Nimeni nu poate fi obligat.

Lasand la o parte toate chestiile cu scoala, saptamana aceasta mi s-a pus pata pe o melodie pe care am ascultat-o in timp ce desenam. Ma binedispune si imi da cheful necesar sa desenez si nu numai. Plus ca imi place vocea tipei <3. Enjoy!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s